lauantai 3. syyskuuta 2011

pastalaatikko




500g fusillipastaa

2 sipulia pilkottuna

1 punainen paprika pilkottuna

1prk Mutti fileoituja tomaattifileitä

400g naudan jauhelihaa

2 lihaliemikuutiota

2,5dl flora ruokakermaa

2dl maitoa

1rkl olympys yrttisekoitus

mustapippuria

2dl emmentaljuustoraastetta

Keitä fusillipastaa puolet normaalista keittoajasta.Paista jauheliha ja kuullota sipuli.Mausta ja lisää kaikki muut aineet paitsi juusto.

Anna porista kymmenisen minuuttia.Sekoita ainekset keskenään ja lisää myös juusto sekaan.Laita voideltuun uunivuokaan ja paista 225 asteessa vajaa puol tuntia.

Paistoin itse matalassa vuuassa ja neste riitti hyvin.Jos tuntuu ,että sitä on vähänlaisesti niin lisää vaikka maitoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti