lauantai 20. lokakuuta 2012

broileripizza

pohjana:
1dl kuumahkoa vettä
1tl kuivahiivaa
1tl suolaa
3dl jauhoja
loraus floraculinessea
Vaivaa hyvin ja laita jääkaappiin. Teen itse pohjan yleensä aamulla, kun leivon illalla.
pizzakastiketta(tomaattimurskaa,pyrettä, öljyä, suolaa, mustapippuria, sokeria,basilikaa,punaviinietikkaa)
täyte:
300g broilerin filesuikaleita
½sipulia pilkottuna
rkl valkosipulirouhetta
rkl tannisen paprikakastiketta, jossa pyöräytin nuo suikaleet.
½suippopaprika pilkottuna
kourallinen fetajuustoa paloina
pizzamaustetta
vihreitä oliiveja omaan puoleen
emmentaljuustoraastetta
Kypsennä broilerit ja sipulit ja lisää pizzakastikkeen päälle pohjalle.
Uunissa alimmalla tasolla 250 astetta, kunnes pinta kauniin ruskee

1 kommentti:

  1. Kääpiölinnan köökissä olisi tarjolla blogitunnustus ihanalle blogillesi :) Käyhän noutamassa :)

    VastaaPoista