lauantai 20. lokakuuta 2012

jauhelihamureke

murekemassa:
reilu 500g jauhelihaa
1½dl arlan savujuustonmakuista ruokakermaa(tai ihan tavallista)
1dl korppujauhoja
1 kananmuna
2tl suolaa
½tl mustapippuria
2tl savustettua paprikajauhetta
2rkl kuivattua sipulia
täyte:
vajaa litra suppilovahveroita
1 keltasipuli
1 kesäsipuli
3tl soijakastiketta
mustapippuria
1dl ruokakerma
(fetajuustoa kourallinen)

Sekoita massan ainekset keskenään lukuunottamatta jauhelihaa.
Anna turvota 10 minsaa ja lisää jauheliha mukaan.
Laita jääkaappiin odottamaan täytteen valmistumista.

täyte:
Paista puhdistetut suppilovahverot pannulla ilman rasvaa, kunnes neste häviää.
Lisää hiukka voita ja sipulit.Kuullota sipuli ja lisää mausteet ja kerma.
Hauduta hetken, kunnes kerma imeytyy.

Taputtele massa leivinpaperin päälle.Lisää täyte toiselle puolelle ja fetajuustot päälimmäiseksi.
Kieritä rullalle ja paista öljytyssä vuuassa 200 asteessa n. 40-60 minsaa uunista riippuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti