mausteinen jauhelihapiirakka

pohja:
reilu desi flora culinessea
3dl vehnäjauhoja
½tl suolaa
2tl leivinjauhetta
½ dl kylmää vettä
Sekoita leivinjauhe ja suola jauhoihin. Lisää muut aineet ja sekoita ja taputa piirakkavuuan pohjalle.
Lisää pohjan päälle kourallinen emmentaljuustoraastetta.
 täyte:
400g naudan jauhelihaa
2 sipulia pilkottuna
3 valkosipulinkynttä pilkottuna
1 kuivattu chili
400 g tomaattimurskaa
½ tl suolaa
hyppysellinen sokeria
1 rkl lihaliemijauhetta
½ pussia tacomausteseosta
mustapippuria
1 rkl savustettua paprikajauhetta
jauhelihamaustetta

Kuullota sipulit ja kypsennä jauheliha. Lisää mausteet ja tomaattimurska ja anna porista hetken aikaa.Anna jäähtyä.

päälle:
100g ruohosipulituorejuustoa
2dl ruokakermaa
1 kananmuna
tuoretta persiljaa

Sekoita ainekset hyvin keskenään ja kaada täytteen päälle.
Paista 175 asteessa alimmalla tasolla n. 35-40 minuuttia.

Kommentit

  1. Kylla taytyy olla todella herkullista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se olikin, mutta aikas tulista.Rapeen salaatin kera hyvää

      Poista

Lähetä kommentti