maanantai 28. tammikuuta 2013

maukasta jauhelihapataa

Tässä mukava kastike, vaikka riisin kanssa tarjottavaksi niinkuin meillä. Sopii myös vaalean leivän ja nachojen kera.
400g naudan paistijauhelihaa
2 isoa sipulia pilkottuna
1 kokonainen valkosipuli
5dl tomaattimurskaa
1½rkl sambal oelekia
1prk valkosia papuja tomaattikastikkeessa
2dl pakaste maissinjyviä
2rkl lihaliemijauhetta
mustapippuria
suolaa
 persiljaa
Kuullota sipulit tilkassa öljyä ja lisää jauheliha. Ruskista ja lisää muut ainekset, paitsi papuja. Anna muhia rauhassa ja maistele välillä. Lisää loppupuolella pavut ja ripottele sekaan persiljaa.

2 kommenttia:

  1. Jauheliha ruoat ovat meillä aina kova sana.
    Blogissani olisi sinulle tunnustus.

    VastaaPoista
  2. Mun sivulla sinulle haaste. Käy katsomassa jos kiinnostuit. http://laaxojnas.blogspot.fi

    VastaaPoista