baagelit lohella, chorizolla, kinkulla tai millä ite haluaa


Baagelithan valmistu taas ihan niinku ennekin.http://ekunkeittio.blogspot.fi/2010/03/baagelit.html
täytteenä:
osassa savustettua lohta, tilliä, tuorejuustoa, salaattia
tai kinkkua, juustoa, tuorejuustoa, salaattia
tai juustoa, tuorejuustoa, chorizomakkaraa yms..

Kommentit

  1. En ole koskaan näitä bageleita tehnyt enkä maistanut, mutta koska niitä joka paikassa hehkutetaan, eivät ne huonoja voi olla. Valmistustapakaan ei näytä miltään hankalalta, eli ehkä näitä täytyy kokeilla! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköistä! Baagelit on olleet jo pitkään kokeilulistalla. Täytyy viimeistää talvella kokeilu toteuttaa. Talvella tulee enemmän leivottua.:)

    VastaaPoista
  3. Kannattaa kokeilla. Tällä reseptillä tulee ainakin ihanan kuohkeita ja maukkaita.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti