perjantai 12. huhtikuuta 2013

kinkku-sienipiirakka

125g voita
3dl jauhoja
½tl suolaa
½dl kylmää vettä
täyte:

200g palvikinkkua pienittynä
kuivattuja suppilovahveroita
100g fetajuustoa kuutioina
rucolaa kourallinen
pala paprikaa pilkottuna
100g creme bonjouria sienen makuisena
kourallinen emmentaljuustoraastetta
päälle:
1 kananmuna
1,5 dl maitoa
mustapippuria
200 astetta ja vajaa puoli tuntia ;)



2 kommenttia:

  1. Täytyisi toimertua tekemään joku tällainen piirakka. Sieniä on vielä vaikka kuinka paljon. Ihanat ainekset tässä!:)

    VastaaPoista
  2. herkullinen piirakka,minkähän takia niitä tulee tehtyä vaan ja lähes ainoastaan juhlien aikaan

    VastaaPoista