marianne hyydykekakku

pohja:
175g kaurakeksejä muruna
50g voita sulana
päälle:
4dl vaahdotettavaa vaniljakastiketta vaahtona
250g  Pirkka rahkaa
n.2tl vaniljauutetta
vajaa pussi Marianne karkkirouhetta
4 pätkistä pilottuna
½dl sokeria
 7 liivatetta sulatettuna kuumaan kahviin(2rkl)
Murusta tehosekottimessa keksit ja lisää sula voi.
Taputtele irtopohjavuuan pohjalle, jossa on leivinpaperi.(26cm vuoka)
Vaahdota vaniljakastike, sekota joukkoon vaniljauute, sokeri ja karkkirouheet.
Liota liivatteita kylmässä vedessä vähintään 5 minuuttia ja sekoita sitten puristetut liivatteet kuuman kahvin joukkoon.
Sekoita muihin aineisiin ja levitä pohjan päälle. Anna hyytyä mielellään yön yli ja koristele.

Kommentit