sunnuntai 18. elokuuta 2013

tulinen tomaatti-paprikahillo

800 g kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
400 g punaisia paprikoita
5 punaista chiliä
2 pientä punasipulia
8 valkosipulin kynttä
2 tl suolaa
2 tl Chili Exlposion mausteseosta
2 tl Roasted Garlic & Pepper mausteseosta
10 tippaa Poppamiehen Petri Nygård TörkeenHOT chilikastiketta
2 tl oreganoa
1/2 dl etikkaa
1 pkt  hillo-marmeladisokeria

Pilko sipulit, chilit ja paprikat. Kiehauta tomaattien ja mausteiden kera ainakin ½ tuntia.
Lisää sokeri ja etikka, maista ja lisää tarvittaessa mausteita oman maun mukaan.
Keitä vielä 3-5 minuuttia.Jäähdytä hetki ja purkita keitettyihin lasipurkkeihin.
Hillo säilyy kuukausia hyvänä jääkaapissa, kun pitää purkkien puhtaudesta huolta.

4 kommenttia:

  1. Varmasti tosi hyvää ja kivasti potkua!:) Meillä tykätään tällaisista tulisista hilloista. Paholaisen hilloakin on aina oltava, ja sitä pitää säännöllisesti keitellä lisää.:)

    VastaaPoista
  2. Juu tekee meilläkin kauppansa hyvin ;)

    VastaaPoista
  3. Ekku, mistä tuota Poppamises Nygårdin törkeenhottia chilikastiketta saa? Kuulostaa todella ihanalta, olisi kiva kokeilla näillä aineilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Keittiöneuvos. Sitä löytyy melko varmasti Citymarketista ja Prismoista ainakin. Poppamiehen hyllystä.Ja se todella on tulista, hyvää ja riittoisa pullo.

      Poista