lauantai 26. lokakuuta 2013

nachopaistos


nachoja
punasipulia
kevätsipulia
broilerinjauhelihaa
jalapenoja
emmentaljuustoa
creme bonjour sipulisen makuisena
salsakastiketta
juustodippiä
Kypsennä broilerinjauheliha ja mausta. Laita nachot uunivuokaan ja päälle jauheliha, sipulit, jalapenot ja nokareita kastikkeista sinne tänne. Päälimmäiseksi juustoraaste ja paista 200 asteessa, kunnes juusto sulaa.

4 kommenttia:

  1. Nachopaistosta/meksikolaista lasagnea olen miettinyt jo jonkin aikaa, kun viime kerrasta on pitkä aika. Tuo näyttää niin hyvältä, että pitää ryhtyä tuumasta toimeen.:)

    VastaaPoista
  2. Oli kanssa hyvää pitkästä aikaa ja broilerinliha toi mukavan pehmeemmän maun.

    VastaaPoista