tiistai 25. helmikuuta 2014

tonnikalapiirakka


pohja:
3dl jauhoja
1tl suolaa
100g voita
1 kananmuna
2tl kylmää vettä
Lisää kuivien aineiden joukkoon voi ja nypi seos tasaiseksi.
Lisää kananmuna ja vesi. Laita jääkappiin n.20 minsaa.
täyte:
1prk tonnikalaa vedessä
1 punasipuli viipaleina
2 herkkusientä viipaleina
pala punaista paprikaa
1 jalapeno viipaleina
100g emmental juustoraastetta
100g valkosipuli/yrtit tuorejuustoa
tilliä
reilu 2dl kuohukermaa
3 kanamunaa
mausteena suolaa ja mustapippuria

Kauli pohja ohueksi ja laita voidellun vuuan pohjalle.
Levitä pohjalle tuorejuusto ja osa juustoraasteesta.
Lisää loput täytteet ja päälle kerma/munaseos.
Paista 225 asteessa uunin alaosassa, kunnes pinta nätin värinen.

3 kommenttia:

  1. Nayttaapa herkulliselta. Pitaa kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Upea piirakka..kyllä lähtee suolasen himo kun tuota vetelee,,,namnam =)

    VastaaPoista
  3. Tää on kyllä herkullista. juuri kahvin kanssa nautin ;)

    VastaaPoista