lauantai 1. maaliskuuta 2014

Nopeempaakin nopeemmat tortillapizzat


Olipa kätevä ruoka tänään, kun sai käyttää pois kaikki loput pussukat ja juustot, mitkä muuten olis saattanu mennä huonoksi. Tortillatkin oli avonaisessa pussissa ja kulmat hiukka kuivahtanut, mutta sopi tähän ruokaan tosi hyvin.
pohjana tortillalettuja.
päälle:
creme bonjour makuna chili&paprika
kermajuustoa raasteena
jalapenoja
rucolaa
palvikinkkua
suippopaprikaa
Ja kaiken kruunasi valkosipuli-chilisoosi Blue Ragonilta.
Uunissa 200 asteessa muutama minuutti, kunnes juusto suli. kauaks ei kannata lähteä, koska reunat palaa helposti.

2 kommenttia:

  1. Hyvää on...ihan noista ohuista tortullalätyistä tai niistä paksummista pitsaversioista. Viimeinkin niitä meidän kauppaan tuli jokunen aika sitten. Mulla tulee laitettua yleensä aina punainen kastike alle, pitäskin vaihteeksi tehä valkoinen soosi.

    VastaaPoista
  2. voi mitä herrkkua...ei olla tehtykään aikoihin,tää olis kuitenkin helpompi tapa pitää pizzaperjantaita ;)

    VastaaPoista