lauantai 5. huhtikuuta 2014

kylmäsavulohipiirakka

pohja:
150g voita
3dl jauhoja
1tl suolaa
3rkl kylmää vettä
Nypi jauhot voin ja suolan kanssa sekaisin ja lisää kylmä vesi.
Taputtele voidellun vuuan pohjalle ja anna olla jääkaapissa hetki ennen paistamista.
paista pelkkää pohjaa 225 asteessa n. 10 minuuttia uunin alatasolla.

täyte:
300g kylmäsavulohta
½ punainen paprika
5 kevätsipulin vartta
100g salaattijuustoa tai fetajuustoa
100g emmentaljuustoraastetta
1 jalapeno renkaina
päälle:
2,5dl kermaa
150g ruohosipulituorejuustoa
kourallinen tilliä( tuoreena oon pakastanut)
Mitään mausteita en lisännyt. Suolaa tulee tarpeeksi lohesta ja salaattijuustosta.
Pilko ainekset ja laita pohjan päälle. Päälimmäiseksi kerma/tuorejuustoseos.
Uunissa vielä n. 20 minuuttia uunista riippuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti