lauantai 31. toukokuuta 2014

lohi-kasvispiirakka


150g voita
3dl jauhoja
1tl suolaa
3rkl kylmää vettä
Nypi jauhot voin ja suolan kanssa sekaisin ja lisää kylmä vesi.
Taputtele voidellun vuuan pohjalle ja anna olla jääkaapissa hetki ennen paistamista.
paista pelkkää pohjaa 225 asteessa n. 10 minuuttia uunin alatasolla.
täyte:
pala kesäkurpitsaa
pala vihreetä paprikaa
pala punasta paprikaa
tomaatti
2dl kukkakaalisalaattia
100g lämminsavulohta
savustettua paprikajauhetta
currya
rypsiöljyä paistamiseen
emmentaljuustoraastetta
2dl creme fraichea
1 kananmuna
chilistä herbamarea
Kuumenna öljyssä mausteet ja kierittele kasvikset ennen vuokaan laittoa.
Laita kasvikset, juusto yms muut vuokaan ja 225 asteessa kunnes hyvän väristä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti