maanantai 1. syyskuuta 2014

gluteeniton mozzarella-tomaatti-basilika-kinkkupizza


pohja:
2dl kuumahkoa vettä
½pss kuivahiivaa
50g voita
1tl suolaa
4dl sunnuntain gluteenitonta jauhoseosta
Sekoita veden joukkoon hiiva, suola, voi ja lopuks jauhot.
Levitä pellin päälle öljytyin käsin ja anna kohota.n. 20 minsaa ainakin

täyte:
150g kunnon palvisuikaletta
250g emmentaljuustoraastetta
2 tomaattia viipaleina
puol puskaa basilikaa
mustapippuria
pallo buffalomozzarellaa

Uunissa 250 asteessa ja alatasolla, kunnes juusto kauniin ruskee.

2 kommenttia:

  1. Onhan tää ja yllättävän hyvä pohja, vaikka odotin jotain muuta, kun öljysillä käsillä levitin pellille. Eka tuntui ettei millään riitä koko peltiin, mut riittihän se ja oli hyvää seuraaanakin päivänä.

    VastaaPoista