lauantai 13. syyskuuta 2014

juusto-kinkkusarvet


2dl maitoa
100g suolatonta voita
2tl suolaa
1rkl hunajaa
6dl vehnäjauhoja
½ pss kuivahiivaa

täyte:
100g kinkkusulatejuustoa
½ dl emmentaljuustoa raasteena
1dl palvikinkkua suikaleina
savustettua paprikajauhetta

Sulata voi lämpimään maitoon ja lisää suola ja hunaja.
Sekoita kuivahiiva jauhoihin ja sekoita taikinan sekaan ja vaivaa hetki. Anna kohota kaksin kertaiseksi.

Kauli ympyräksi ja tee 16 kolmioksi. Tee täyte ja laita rkl täytettä joka kolmion leveimpään kohtaan.
Rullaa sarviksi leveimmästä päästä lähtien ja taivuta sarviksi. Voitele kananmunalla ja koristele unikonsiemenillä.
paista 225 asteessa noin 9-11 minsaa.

1 kommentti:

  1. Enpäs ole muistanut näitä tehdä piiiiiiiitkään aikaan! :) Nämähän voisi olla hyviä tyttären syntymäpäivien tarjoilussa. :) Nam! :)

    VastaaPoista