tiistai 23. joulukuuta 2014

marianne suklaakakku

250g voita
250g sokeria
4 kananmunaa
250g jauhoja
2tl vaniljasokeria 
2tl leivinjauhetta
200g suklaata (mariannea tällä kertaa)
Vatkaa voi ja sokeri kunnolla.Lisää puolet kananmunista ja puolet kuivista aineksista,jotka olet sekottanut keskenään.
Vatkaa taas sekaisin ja lisää loput aineet. Viimeisenä kääntelin sekaan suklaarouheen.
Voitele ja korppujauhota vuoka. Paista 150 asteessan.1 tunti 20 minuuttia. Tai ota aikasemmin pois jos on kypsää. Kokeile,vaikka hammastikulla.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ohjeesta..
    Eilen näin tämän ohjeen netissä ja tänään olen etsimällä etsinyt..
    ja kuinka ollakaan, kun avasin fb.n siellä oli ohje..
    Ei muuta, kuin tuumasta toimeen ja nyt on kakku uunissa..
    Siunausrikasta joulun odotusta!

    VastaaPoista