keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

kaali-retiisicoleslaw


Vielä kerkeää hyvin tekemään Jussiksi salaatteja grilliherkkujen kaveriksi. Näin Ruokapirkka lehdessä coleslawin, mihin oli käyetty retiisiä ja siitähän se ajatus sitten lähti.
 pieni varhaiskaali n. 300g
nippu retiisejä
prk turkkilaista jugurttia 2dl
½ prk Hellmansin majoneesia n. reilu dl
srirachaa n.2rkl ( ei ollut tulista ollenkaan)
ruususuolaa
mustapippuria myllystä
1rk hunajaa
1rk balsamicoa
Kaali pilkotaan mahollisimman ohuiksi suikaleiksi, retiisit raastetaan. Sekoitetaan muitten ainesten joukkoon ja laitetaan jääkaappiin maustumaan.

Kuvassa näkyy myös wasabitahna, mutta vaihdoinkin sen lennosta srirachaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti