tiistai 21. kesäkuuta 2016

tortillaveneet jauhelihasta

Tänään kokeilin ekaa kertaa tortillaveneitä uunissa ja ei jää kyllä tähän yhteen kertaan. Niin helppoo ja hyvää ja ennenkaikkea nopeeta. Täytteitä voi vaihdella oman mieltymyksen mukaan. Mulla oli tänään täytteenä jauhelihaa.

tortillaveneitä 8kpl
naudan jauhelihaa 400g
1 kesäsipulinippu varsineen
kourallinen kirsikkatomaatteja
½ purkkia mietoa tacokastiketta
1prk creme fraichea
1dl basmatiriisiä, jota keitin pekoniliemikuutiolla maustetussa vedessä
emmentaljuustoraastetta.

Paistoin jauhelihan ja kuullotin sipulit. Lisäsin joukkoon kirsikkatomaatit ja kypsän riisin. Maustoin mustapippurilla. Jaoin seoksen veneiden pohjalle ja päälle tacokastike, creme fraiche, kevätsipulin varret ja juustoraaste. 200 asteessa noin 10 minuuttia. Seuraa vierestä, ettei ole liian kauaa ja reunat kovetu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti