lauantai 2. heinäkuuta 2016

Lohkoperunat mausteisella jauhelihalla

Tätä kannattaa kokeilla, jos tykkää vähänkin mausteisesta ja ylensäkkin tällasestä "mässy" ruuasta.
Olen tehnyt tätä ennenkin mausteisella tonnikalalla, mutta tää oli jopa himpun verran parempaa.

Uuni vuuan pohjalle lohkoperunoita syöjien mukaan. Mausta suolalla. Paista kypsiksi. Mulla n.30 minuuttia 225 asteessa.

Sillä välin tein kastikkeen:

2 pientä punasipulia
400g naudan jauhelihaa
½ purkkia mutti tomaattimurskaa
½ purkkia valmista juustodippiä
mustapippuria
jauhelihamaustetta

Kaada kastike kypsien perunoiden päälle ja ripottele pinnalle 100g juustoraastetta.
Käytä vielä uunissa n. 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti