perjantai 22. heinäkuuta 2016

palvikinkku-juustopiiraat

Kaikki alkoi siitä, kun mieli teki suolaistapiirakkaa ja kaapissa ei ollut oikeen mitään sellasta ainetta, mitä yleensä käytän piirakoihin. Voi, kerma ja kanamunat puuttuivat kokonaan.
No aloitin silti kokeilemaan saanko täytteen hyytymään muilla keinoin ja onnistui hyvin. Oikeen maukkaita tuli.

pohja:
1dl juoksevaa margariinia
3dl jauhoja
½tl suolaa
½dl maitoa

Sekoita ainekset ja painele piirakkavuuan pohjalle tai niinkun minä muffinssipellille. 6kpl tuli.

Täytteseen laitoin:
100g palvikinkkua pilkottuna
4 venäläistä meetwurstisiivua pilkottuna
kuullotettua sipulia
muutamia murusia aurajuustoa
poppamiehen valkosipulidippimaustetta
mustapippuria
100g emmentaljuustoraastetta

Päälle:
2dl maitoa
100g wasabituorejuustoa
Lämmitin maitoa mikrossa, jotta sekoittui joukkoon.
Pinnalle tuoretta persiljaa.

Uunissa 200 asteessa vähän alle ½ tuntia uunista riippuen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti