maanantai 8. elokuuta 2016

kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Tää on taas tätä ruokaa, mitä voisi syödä kuinka paljon vaan.
Teen tarkotuksella nestemäistä tästä vuuasta, koska liemeen on ihana dipata tuoretta leipää.

2 isohkoa kesäkurpitsaa ( reilu kilo oli)
400g naudanjauhelihaa
½prk mutti tomaattimurskaa ( tätä murskaa myydään nykysin myös puolikkaan säilyketölkin kokoisena)
1prk voimakasta tacokastiketta (230g)
150g juustoa raasteena
1 liemikuutio (mulla herkkusieniliemikuutio)
mustapippuria

Paista jauheliha ja mausta. Lisää tacokastike ja tomaattimurska.
Viipaloi kesäkurpitsa ja raasta juusto.
Kokoa kerroksittain kastiketta, juustoa ja kesäkurpitsaa.
Päälimmäiseksi kastike ja juusto.
Paista 200 asteessa n. 25 minuuttia, niin, että kesäkurpitsaan jää vielä purutuntumaa, ettei mene liian pehmeäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti