torstai 30. maaliskuuta 2017

kanttarelli-palvikinkkupiirakka

pohja:
1dl juoksevaa margariinia
1dl maitoa
½dl perunamuusijauhetta
2dl jauhoja
½tl suolaa
1tl leivinjauhetta
1dl mustaleimaemmentalraastetta

täyte:
200g snelmannin palvilastuja
3dl paistettuja kanttarelleja
1 sipuli pilkottuna
2dl mustaleimaemmentalraastetta
½ paprika pilkottuna

päälle:
2,5dl kulutusmaitoa
3 pientä kananmunaa
suolaa
mustapippuria

Sekoita pohjan ainekset tasaiseksi ja taputtele piirakkavuuan pohjalle.
Kuullota sipulit ja kypsennä kanttarellit. Käytä myös pakastetut kanttarellit pannulla, että kosteus haihtuu, jos niitä käytät.
Levitä pohjan päälle täyteainekset ja sen päälle munamaito.
Paista 200 asteessa, noin puolisen tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti