maanantai 24. helmikuuta 2020

Kylmäsavupororouhepiirakka

pohja:
2dl vehnäjauhoja
1dl sadonkorjuu puurohiutaleita( tai muita hiutaleita)
½tl suolaa
1tl leivinjauhetta
½dl rypsiöljyä
1dl vettä

Sekoita ainekset ja taputtele vuuan pohjalle

täyte:
150g kylmäsavustettua poronrouhetta
2 pieneksi kuutioitua tomaattia
½ punanen paprika kuutioituna
½pkt fetajuustoa murusena
2dl turkkilaista jugurttia
2 kananmunaa
mustapippuria
1rkl kuivattua basilikaa
Sekoita kaikki ainekset ja laita piirakkapohjan päälle.

Päälimmäiseksi vielä n. 130g emmentaljuustoraastetta.

paista 225 asteessa uunin alatasolla n. 25-30 minsaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti