2,5dl belugalinssejä
5dl vettä
marinadi:
½dl valkosipulioliiviöljyä
1½ rkl valkoviinietikkaa
1tl dijonsinappia
1tl hunajaa
suolaa
mustapippuria
½ punttia persiljaa
Keitä linssejä 20 minuuttia. Valuta. Lisää marinadi kuumien linssien sekaan ja anna maustua yön yli.
Syö kylmänä tai kuumana. mm. salaattien sekaan hyvä proteiinin lähde.
5dl vettä
marinadi:
½dl valkosipulioliiviöljyä
1½ rkl valkoviinietikkaa
1tl dijonsinappia
1tl hunajaa
suolaa
mustapippuria
½ punttia persiljaa
Keitä linssejä 20 minuuttia. Valuta. Lisää marinadi kuumien linssien sekaan ja anna maustua yön yli.
Syö kylmänä tai kuumana. mm. salaattien sekaan hyvä proteiinin lähde.
Kommentit
Lähetä kommentti