Tässä ihana ja helppo tonnikalatahnan ohje, jota käytin leipien päälle. Sopii myös, vaikka voileipäkakun väliin tai kerrosleipiin. Tai ihan sinällään lusikalla syötäväksi ;)
1prk tonnikalanpaloja vedessä valutettuna
2rkl turkkilaista jugurttia
2rkl kurkkumajoneesia
ripsaus sitruunasormisuolaa ( tai suolaa ja sitruunankuorta)
1rkl kuivattua tilliä
Sekoita keskenään ja nauti. Katkaravut sopii myös hyvin tähän lisäksi.
1prk tonnikalanpaloja vedessä valutettuna
2rkl turkkilaista jugurttia
2rkl kurkkumajoneesia
ripsaus sitruunasormisuolaa ( tai suolaa ja sitruunankuorta)
1rkl kuivattua tilliä
Sekoita keskenään ja nauti. Katkaravut sopii myös hyvin tähän lisäksi.
Kommentit
Lähetä kommentti