broileri/aurajuusto pastalaatikko



500g pastaa
450g br.maustamatonta filesuikaletta(maustin herbamarella ja mustapippurilla)
150g savupekonia
2 sipulia
1tl jalopenorouhetta
1/4 osa aurajuustopalasta
1pss knorrin kana-aurajuustokeittoa
Keitä pasta runsaassa vedessä melkein kypsäksi.Vähennä pussin ohjeesta 2-3 minuuttia.
Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja kypsennä sipulin kanssa.Rasvaa ei tarvi lisätä kun pekonista irtoaa rasvaa.
Paista samassa rasvassa myös br.filesuikaleet ja mausta.Tee keitto pussin ohjeen mukaan ja sekoita kaikki ainekset keskenään uunivuokaan.Laitoin päälle hieman juustoraastetta ja uuniin 225 asteeseen kunnes pinta on kauniin ruskea.
Tästä annoksesta tuli 3litran vuoka täyteen.

Kommentit