1½dl vettä käden lämpöinen
1/3 pkt hiivaa
2ml suolaa
1 rkl siirappia
1 dl kaurahiutaleita
1,5rkl öljyä
vehnäjauhoja tarpeen mukaan
Sekoita hiiva veteen.lisää mausteet,kaurahiutaleet ja jauhot että tulee leivottavaa.Kohota.
Kauli levyksi ja laita väliin pestoa,fetaa,porkkanaraastetta ja valkosipulimurskaa.
(valkosipuli 2 kynttä,iso porkkana,puolikas fetapaketti ja puolikas pesto prk)
Tee rullaksi niinkuin kääretorttu.Leikkaa paloiksi ja kohota.
Käännä palat pellille ja painele isommiksi.Meillä laitettiin osan päälle mozzarellaa
Paista uunissa 225 asteessa n.10-12 minuuttia
Tytär teki tämmösiä kaksinkertaisena annoksena kotona.Oli kyllä herkkua!!
Kommentit
Lähetä kommentti