kinkkuvoileipäkakku





täyte1:250g italiansalaattia
          ½ punasta paprikaa pilkottuna
täyte2:125g
Ehrström maitorahkaa
           100g kevyt ruohosipuli tuorejuustoa
           1dl sinappikurkkusalaattia
           200g kinkkusuikaleita
täysjyväpaahtoleipää 12,5 palaa
Tein 5 kerrokseen ja joka kerrokseen 2,5 palaa.


Kostutin lihaliemellä ja annoin vetäytyä jääkaapissa muutaman tunnin ennen koristelua.En leikannut paahtoleivistä ollenkaan reunoja pois,koska tuli ihan meille kotiin tää kakku.Kostutin vaan hieman runsaammin.


Koristeena oli kaikkea mitä jääkaapissa tai kotona muuten jo oli valmiiksi.


herneenversoja


vihanneskrassia


kapriksia


palvikinkkua


tomaattia


salaattia


kurkkua


paprikaa


punasipulia


 

Kommentit