Hankala kuvattava olevinaan,ku ei mikään kuva onnistunu niinku halusin..
3 murskattua valkosipulin kynttä tai rkl valkosipulirouhetta,jota liotat hetken vedessä.(rouhetta saa mm.täältä)
2 keltuaista
2 rkl sitruunanmehua
0,5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
2 - 3 dl öljyä
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Sekoita sauvasekoittimella valkosipulinkynnet, keltuaiset, sitruunanmehu,paprikajauhe ja suola.
Lisää öljy aluksi pienissä erissä koneen käydessä. Kun kastike sakenee, lisää öljy ohuena nauhana.
Majoneesi onnistuu parhaiten, kun kaikki raaka-aineet on huoneenlämpösiä.
Tarjoile aioli dippikastikkeena,salaatinkastikkeena tai lihan,kalan,kasvisten kera.
Mausteita vaihtamalla saa aina erimakuista.
Kommentit
Lähetä kommentti