Testaus jatkuu..Tässä kans Kariniemen kermasia minuuttipihvejä ja mausteena Rajamäen hunaja väkiviinaetikkaa.
Etikat sopii hyvin mausteeksikin,vaikka ite oon niitä lähinnä säilömiseen ja salaatteihin käyttänyt.
Tein yhden annoksen ruuan tästä,kun tytär söi hieman eri aikaan kun muut.
kourallinen keitettyä nuudelia(keitin vedessä, jossa oli mukana kuivattuja keittovihanneksia)
1 broilerin kermamarinoitu minuuttipihvi paloina
pala keltasta paprikaa suikaleina
pala punasta paprikaa suikaleina
pala purjoa renkaina
n.puoli desiä kevyt ruokakermaa 4%
2rkl hunaja väkiviinaetikkaa
Lorautin tilkan öljyä pannulle ja kypsensin kasviksia ja kypsiä broilerin paloja hetken.Kuitenkin niin, että jäi kasvikset rapsakoiksi.Lisäsin nuudelit ja ruokakerman.Kuumensin ja lisäsin etikan ja laitoin tarjolle.
Kommentit
Lähetä kommentti