5dl lämmintä vettä
1,5tl suolaa
pussi kuivahiivaa
9dl gluteiinitonta jauhoseosta(mulla Pirkkaa)
reilu desi perunamuusijauhetta
0,75dl öljyä
täyte:
sipulia(kuullotin öljyssä)
kinkkusuikaleita
purjon vihreää osaa silputtuna
juustoa raasteena
mustapippuria ja suolaa
Sekoita veteen suola,hiiva jauhot, muusijauhe ja viimeksi öljy.Vaivaa hetken ja anna kohota lämpösessä paikassa.
Tee pieniä kakkaroita ja taputtele ne littaniksi kädessä.Laita rkl täytettä jokaiseen ja taita puolikuun muotoiseksi.Voitele voilla ja ite laitoin päälle unikon siemeniä. 175-200 asteessa,kunnes kypsiä.Mulla eka pellillinen kuivatti reunoja ja alensin lämpöä.Toinen pellillinen oli hyviä,kun lämpöä oli 175 astetta.
Kommentit
Lähetä kommentti