125g voita
3dl jauhoja
½tl suolaa
½dl kylmää vettä
täyte:
200g palvikinkkua pienittynä
kuivattuja suppilovahveroita
100g fetajuustoa kuutioina
rucolaa kourallinen
pala paprikaa pilkottuna
100g creme bonjouria sienen makuisena
kourallinen emmentaljuustoraastetta
päälle:
1 kananmuna
1,5 dl maitoa
mustapippuria
200 astetta ja vajaa puoli tuntia ;)
3dl jauhoja
½tl suolaa
½dl kylmää vettä
täyte:
200g palvikinkkua pienittynä
kuivattuja suppilovahveroita
100g fetajuustoa kuutioina
rucolaa kourallinen
pala paprikaa pilkottuna
100g creme bonjouria sienen makuisena
kourallinen emmentaljuustoraastetta
päälle:
1 kananmuna
1,5 dl maitoa
mustapippuria
200 astetta ja vajaa puoli tuntia ;)
Täytyisi toimertua tekemään joku tällainen piirakka. Sieniä on vielä vaikka kuinka paljon. Ihanat ainekset tässä!:)
VastaaPoistaherkullinen piirakka,minkähän takia niitä tulee tehtyä vaan ja lähes ainoastaan juhlien aikaan
VastaaPoista