possusta

Possun etuselkä 2,95e/ kilo cittarissa ja niinhän se iso kimpale lähti mukaan.
Maustoin suolalla ja pihvimausteella, missä oli mm: sinapinsiemeniä, erilaisia pippureita.
Uuniin 125 asteeseen ja liki 4 tuntia NAM!
Lisänä tuoreiden sämpylöiden välissä oli paistettua sipulia, tomaattia,juustoa,  suolakurkkua ja kastiketta joka oli kermaviiliä, joka oli maustettu Tannisen chilisellä tyrnikastikkeella.

Kommentit

  1. Possun etuselkä ja lapa on kyllä lähes ilmaista. Ja kuitenkin niistä saa herkkuruokia.:) Revittyä possua tästä taisi tulla, jos silmäni ei valehtele? Täytyisi toimertua kokeilemaan, kun kaikki niin kehuu.:)

    VastaaPoista
  2. kas kun ei ukko huomannu tollasta tarjousta,sekun ostelee lapaa useinkin ;D joku aika sitten teki pulled pork lihaa aamulehden ohjeen mukaan,oli sikahyvää :D

    VastaaPoista
  3. Määkin erittäin harvoin teen etuselästä/lavasta, mutta nyt saa kyllä muuttua. Erittäin maukasta revittyä possua tuli. Ehkä hieman kuivempaa, kun se että laittas pataan hieman vettä ja vaikka lihalientä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti