Broilerinfileet eivät oo palaneet, vaikka hieman siltä näyttävätkin. Marinoin halkaistut ja nuijitut broilerinfileet soijalla ja chilillä. Tilkka öljyä mukana.
Täytin pilkotulla rucolalla ja fetajuustomurulla. Paistoin pinnat pannulla ja loppukypsennys tapahtui lohkoperunoiden päällä uunissa.
Kaverina oli tzazikia ja kastiketta, jonka tein creme bonjour tatti-herkkusieni valmisteesta. Lisäsin purkilliseen puoli purkkia kermaviiliä. Ei ollut ihan niin raskasta.
tzaziki:
Täytin pilkotulla rucolalla ja fetajuustomurulla. Paistoin pinnat pannulla ja loppukypsennys tapahtui lohkoperunoiden päällä uunissa.
Kaverina oli tzazikia ja kastiketta, jonka tein creme bonjour tatti-herkkusieni valmisteesta. Lisäsin purkilliseen puoli purkkia kermaviiliä. Ei ollut ihan niin raskasta.
tzaziki:
kurkkua noin puolikas raastettuna ja valutettuna suurin osa nesteestä pois ½tl suolaa 2 valkosipulinkynttä pilkottuna 2dl turkkilaista jugurttia hippunen sokeria ja mustapippuria (minttua voi laittaa , jos tykkää) | |
Kommentit
Lähetä kommentti