Yleensähän kakun päältä tulisi näkyä mitä kakku sisältää, mutta tänään siitä ei nähnyt, koska kakku tuli kotiin. Kuva on kaikkee muuta, kun houkutteleva, mutta syön kakun ite ja en panostanut rahaa ulkonäköön vaan laitoin mitä kaapista löytyi.
Tein testailua vähän erilaisemmasta voikkarin täytteestä ja kuorrutteesta mitä yleensä teen ja oli hyvää. Suosittelen kokeileen.
pohja:
8 reilu paahtoleipäviipaletta
kostutus maito
täyte 1:
75g kylmäsavupororouhetta
100g kanttarellituorejuustoa
½ prk creme fraichea (75g)
1½ suolakurkkua kuutioina
pala paprikaa kuutioina
mustapippuria
täyte 2:
raejuustoa
creme fraichea
molempia saman verran
persiljaa
50g kanttarellituorejuustoa
Täytteen 2 tein siitä syystä, että toi eka täyte on tosi suolanen, vaikkei suolaa lisääkkään.
Toinen täyte kompensoi makua hyvin
päälle:
100g kevätsipulituorejuustoa
smetanaa löysentämiseen
Tein testailua vähän erilaisemmasta voikkarin täytteestä ja kuorrutteesta mitä yleensä teen ja oli hyvää. Suosittelen kokeileen.
pohja:
8 reilu paahtoleipäviipaletta
kostutus maito
täyte 1:
75g kylmäsavupororouhetta
100g kanttarellituorejuustoa
½ prk creme fraichea (75g)
1½ suolakurkkua kuutioina
pala paprikaa kuutioina
mustapippuria
täyte 2:
raejuustoa
creme fraichea
molempia saman verran
persiljaa
50g kanttarellituorejuustoa
Täytteen 2 tein siitä syystä, että toi eka täyte on tosi suolanen, vaikkei suolaa lisääkkään.
Toinen täyte kompensoi makua hyvin
päälle:
100g kevätsipulituorejuustoa
smetanaa löysentämiseen
Porosta tulee helposti tosi suolanen, sen kanssa täytyy olla varovainen. Kuullostaa kyllä herkulliselta reseptiltä :)
VastaaPoistaTervehdy Irlannista :) Ei ole täällä poroa eikä kanttarelleja, mutta sydämellinen kiitos majoneesittomasta (=munattomasta) voileipäkakkuohjeesta. Sovellellen vaikka kinkulla ja herkkusienillä :)
VastaaPoista