2½dl vettä
kuivahiiva pussi
1tl suolaa
2tl hunajaa
n.4½-5dl vehnäjauhoja
kuivahiiva pussi
1tl suolaa
2tl hunajaa
n.4½-5dl vehnäjauhoja
2rkl öljyä(käytin chiliöljyä)
Sekoita kuivahiiva, suola ja hunaja reilusti kädenlämpäiseen veteen. Lisää muut ainesosat.
Anna taikinan kohota 20 minuuttia.
Leivo taikina tangoksi ja leikkaa se 10 osaan.Kaulitse paloista ohuita pyöreitä leipäsiä, joiden halkaisija on 12-15 cm.
Kohota liinan alla vielä 20minuuttia. Paista pitaleipiä 225-asteisessa
uunissa noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja täytä.
Sekoita kuivahiiva, suola ja hunaja reilusti kädenlämpäiseen veteen. Lisää muut ainesosat.
Anna taikinan kohota 20 minuuttia.
Leivo taikina tangoksi ja leikkaa se 10 osaan.Kaulitse paloista ohuita pyöreitä leipäsiä, joiden halkaisija on 12-15 cm.
Kohota liinan alla vielä 20minuuttia. Paista pitaleipiä 225-asteisessa
uunissa noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja täytä.
En ole vieläkään saanut aikaiseksi kokeilla tehdä itse noita pitaleipiä. Sinunkin leivät näyttävät niin herkullisilta, että vesi tulee väkisinkin kielelle....
VastaaPoista