Hyvää Suomesta ja Ruoka.fi järjestivät Suomen paras kotiruoka kilpailun. Ite osallistuin tällä reseptillä kyseiseen kilpailuun.Kilpailun ideana oli kehitellä kotiruokaresepti, jossa on käytössä vähintään kolme Hyvää Suomesta -merkattua tuotetta. Tässä reseptissä ne lukevat raaka-aineen perässä. Voit osallistua äänestykseen täällä.
400 g | Kariniemen kananpojan jauhelihaa ( Hyvää Suomesta) |
½ puska | Järvikylän basilikaa ( Hyvää Suomesta) |
½ puska | Järvikylän oreganoa ( Hyvää Suomesta) |
½ tl | Poppamiehen paahdettua valkosipulidippiä |
1½ tl | suolaa |
½ dl | korppujauhoja |
½ dl | Pirkka kevyt maitoa (Hyvää Suomesta) |
1 | kananmuna ( Hyvää Suomesta) Farmimuna |
½ tl | cayennepippuria |
Marinoitu tomaatti-sipuli-mozzarellasalaatti: | |
rasia | kirsikkatomaatteja |
1 pkt | Pirkka mozzarellapalloja 17% ( Hyvää Suomesta) |
1 | sipuli |
1 | kevätsipuli varsineen |
marinadi: | |
½ dl | oliiviöljyä |
1 rkl | tummaa balsamicoa |
½ tl | suolaa |
1 tl | sokeria |
1 rkl | kuivattua kirveliä |
Valmistusohje
Turvota korppujauhot maidossa ja lisää pilkotut yrtit ja muut aineet. Anna maustua ½ tuntia ennen paistamista.
Paista pannulla rypsi/oliiviöljyseoksessa, kunnes ovat kypsiä.
Marinoitu tomaatti-sipuli-mozzarellasalaatti:
Puolita kirsikkatomaatit ja pilko sipulit. Sekoita ainekset keskenään.
Marinadi:
Kiehauta ainekset ja kaada salaattiainesten päälle. Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti ennen tarjoilua.
Kommentit
Lähetä kommentti