Yrttiset kananpojanpullat marinoidun tomaatti-mozzarellasalaatin kera

Hyvää Suomesta ja Ruoka.fi järjestivät Suomen paras kotiruoka kilpailun. Ite osallistuin tällä reseptillä kyseiseen kilpailuun.Kilpailun ideana oli kehitellä kotiruokaresepti, jossa on käytössä vähintään kolme Hyvää Suomesta -merkattua tuotetta. Tässä reseptissä ne lukevat raaka-aineen perässä. Voit osallistua äänestykseen täällä.


400 gKariniemen kananpojan jauhelihaa ( Hyvää Suomesta)
½ puskaJärvikylän basilikaa ( Hyvää Suomesta)
½ puskaJärvikylän oreganoa ( Hyvää Suomesta)
½ tlPoppamiehen paahdettua valkosipulidippiä
1½ tlsuolaa
½ dlkorppujauhoja
½ dlPirkka kevyt maitoa (Hyvää Suomesta)
1kananmuna ( Hyvää Suomesta) Farmimuna
½ tlcayennepippuria
Marinoitu tomaatti-sipuli-mozzarellasalaatti:
rasiakirsikkatomaatteja
1 pktPirkka mozzarellapalloja 17% ( Hyvää Suomesta)
1sipuli
1kevätsipuli varsineen
marinadi:
½ dloliiviöljyä
1 rkltummaa balsamicoa
½ tlsuolaa
1 tlsokeria
1 rklkuivattua kirveliä

Valmistusohje

Turvota korppujauhot maidossa ja lisää pilkotut yrtit ja muut aineet. Anna maustua ½ tuntia ennen paistamista.
Paista pannulla rypsi/oliiviöljyseoksessa, kunnes ovat kypsiä.

Marinoitu tomaatti-sipuli-mozzarellasalaatti:

Puolita kirsikkatomaatit ja pilko sipulit. Sekoita ainekset keskenään.

Marinadi:

Kiehauta ainekset ja kaada salaattiainesten päälle. Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti ennen tarjoilua.

Kommentit