Hyvää Suomesta ja Ruoka.fi järjestivät Suomen paras kotiruoka kilpailun. Ite osallistuin tällä reseptillä kyseiseen kilpailuun.Kilpailun ideana oli kehitellä kotiruokaresepti, jossa on käytössä vähintään kolme Hyvää Suomesta -merkattua tuotetta. Tässä reseptissä ne lukevat raaka-aineen perässä. Voit osallistua äänestykseen täällä.
| 400 g | Kariniemen kananpojan jauhelihaa ( Hyvää Suomesta) |
| ½ puska | Järvikylän basilikaa ( Hyvää Suomesta) |
| ½ puska | Järvikylän oreganoa ( Hyvää Suomesta) |
| ½ tl | Poppamiehen paahdettua valkosipulidippiä |
| 1½ tl | suolaa |
| ½ dl | korppujauhoja |
| ½ dl | Pirkka kevyt maitoa (Hyvää Suomesta) |
| 1 | kananmuna ( Hyvää Suomesta) Farmimuna |
| ½ tl | cayennepippuria |
| Marinoitu tomaatti-sipuli-mozzarellasalaatti: | |
| rasia | kirsikkatomaatteja |
| 1 pkt | Pirkka mozzarellapalloja 17% ( Hyvää Suomesta) |
| 1 | sipuli |
| 1 | kevätsipuli varsineen |
| marinadi: | |
| ½ dl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | tummaa balsamicoa |
| ½ tl | suolaa |
| 1 tl | sokeria |
| 1 rkl | kuivattua kirveliä |
Valmistusohje
Turvota korppujauhot maidossa ja lisää pilkotut yrtit ja muut aineet. Anna maustua ½ tuntia ennen paistamista.
Paista pannulla rypsi/oliiviöljyseoksessa, kunnes ovat kypsiä.
Marinoitu tomaatti-sipuli-mozzarellasalaatti:
Puolita kirsikkatomaatit ja pilko sipulit. Sekoita ainekset keskenään.
Marinadi:
Kiehauta ainekset ja kaada salaattiainesten päälle. Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti ennen tarjoilua.

Kommentit
Lähetä kommentti