2 isoa munakoisoa
5 pienehköä uutta perunaa
1prk mutti valkosipuli-basilika tomaattimurskaa
purkillinen vettä
400g jauhelihaa (mulla broilerinfilejauhelihaa)
kourallinen basilikaa
250g kirsikkatomaatteja
170g pecorino juustoa raasteena
kourallinen mustaleimaemmentaljuustoa raasteena
mustapippuria
valkosipulirouhetta
broilerimaustetta
1 lihaliemikuutio
Viipaloi munakoisot, suolaa ne ja anna itkettyä 15-20 minuuttia. Pyyhi neste pois.
Pirskota päälle oliiviöljyä ja paahda uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia.
Viipaloi perunat.
Kypsennä jauheliha, mausta ja lisää tomaatit, basilika, tomaattimurska ja vesi.
Anna porista liedellä ja maista, että kastikkeessa on tarpeeksi makua.
Kokoa kerroksittain uunivuokaan.Jätä hieman juustoraastetta pinnalle.
Nää Terra Cretan oliiviöljyt on ihan parhaita. Tässä käytin tällaista sumutettavaa versiota.
Oliiviöljyjen mukana tulee lappu, josta voi seurata mistä oliivit on kerätty ym. tiedot.
5 pienehköä uutta perunaa
1prk mutti valkosipuli-basilika tomaattimurskaa
purkillinen vettä
400g jauhelihaa (mulla broilerinfilejauhelihaa)
kourallinen basilikaa
250g kirsikkatomaatteja
170g pecorino juustoa raasteena
kourallinen mustaleimaemmentaljuustoa raasteena
mustapippuria
valkosipulirouhetta
broilerimaustetta
1 lihaliemikuutio
Viipaloi munakoisot, suolaa ne ja anna itkettyä 15-20 minuuttia. Pyyhi neste pois.
Pirskota päälle oliiviöljyä ja paahda uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia.
Viipaloi perunat.
Kypsennä jauheliha, mausta ja lisää tomaatit, basilika, tomaattimurska ja vesi.
Anna porista liedellä ja maista, että kastikkeessa on tarpeeksi makua.
Kokoa kerroksittain uunivuokaan.Jätä hieman juustoraastetta pinnalle.
Nää Terra Cretan oliiviöljyt on ihan parhaita. Tässä käytin tällaista sumutettavaa versiota.
Oliiviöljyjen mukana tulee lappu, josta voi seurata mistä oliivit on kerätty ym. tiedot.
Kommentit
Lähetä kommentti