Teki mieli perunaviipalelaatikkoa, mutta uunia ei viitsi näillä helteillä lämmittää. Tulipa kätsysti kasarissa.
750g perunaviipaleita (pakkasesta valmiita)
400g naudan jauhelihaa
1 iso sipuli pilkottuna
suolaa
mustapippuria
savupaprikajauhetta
chiliä
2,5dl juustokermaa
1dl vettä
3rkl vasikkafondia
kourallinen emmentaljuustoraastetta
Laitoin kaksi pannua tulille ja toisessa ruskistin jauhelihan ja kuullotin sipulit ja maustoin.
Toisessa kypsensin perunaviipaleita öljyssä ja maustoin.
Kun jauheliha ja sipulit oli kypsiä lisäsin joukkoon ruokakerman, veden ja fondin.
Sitten vaan yhdistin seokset ja annoin porista miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Päälle juustoraastetta ja kansi päällä annoin vielä 5 minuuttia olla, että juusto suli.
750g perunaviipaleita (pakkasesta valmiita)
400g naudan jauhelihaa
1 iso sipuli pilkottuna
suolaa
mustapippuria
savupaprikajauhetta
chiliä
2,5dl juustokermaa
1dl vettä
3rkl vasikkafondia
kourallinen emmentaljuustoraastetta
Laitoin kaksi pannua tulille ja toisessa ruskistin jauhelihan ja kuullotin sipulit ja maustoin.
Toisessa kypsensin perunaviipaleita öljyssä ja maustoin.
Kun jauheliha ja sipulit oli kypsiä lisäsin joukkoon ruokakerman, veden ja fondin.
Sitten vaan yhdistin seokset ja annoin porista miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Päälle juustoraastetta ja kansi päällä annoin vielä 5 minuuttia olla, että juusto suli.
Kommentit
Lähetä kommentti