pohja:
125g voita
2dl vehnäjauhoja
1dl spelttijauhoja
½dl emmentalraastetta
tl suolaa
rkl vettä
Nypi pehmeeseen voihin muut ainekset ja taputtele voidellun vuuan pohjalle.
täyte:
puolikas kesäkurpitsa paloina
6 ruskeaa herkkusientä viipaleina
1 sipuli viipaleina
6 kirsikkatomaattia puolitettuina
puolikas suippopaprika viipaleina
kourallinen emmentaljuustoraastetta
vajaa 100g aurajuustomurua
suolaa ja pippuria myllystä
kourallinen pienittyä lehtipersiljaa
kuivattua rakuunaa
päälle:
2dl kermaa
2 kananumunaa
Kypsennä öljyssä sipuli, paprika, kesäkurpitsa ja herkkusienet. Mausta ja lisää lehtipersilja ja rakuuna.
Laita taikinan päälle juustot ja sitten täyte. Päälimmäiseksi muna-kermaseos.
Paista uunin alatasossa 200 asteessa 20-25 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti