Pohja:
125g voita
125g rahkaa
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1/2 tl leivinjauhetta
Pohjan päälle kourallinen juustoraastetta ja pala aurajuustoa
Täyte:
1prk tonnikalaa
1 punasipuli silputtuna
1/2 puntti tilliä hakkeluksena
Pala paprikaa pienittynä
Päälle:
2 dl kuohukermaa
2 kananmunaa
Vajaa tl suolaa
Sitruunapippuria
1/2 purkkia voimakasta koskenlaskijaa
Sekoita pehmeä voi ja rahka. Lisää jauhot johon on sekoitettu leivinjauhe. Taputtele kelmun väliin littanaksi ja laita hetkeksi jääkaappiin, kunnes kovettuu hieman. Noin 15 minsaa.
Kun pohja on hieman kovettunut, niin taputtele se jauhoja apuna käyttäen piirakkavuuan päälle.
Pistele haarukalla pohjaan reikiä ja levitä siihen juustot.
Lisää täyteaineet ja sekoitettu kanamuna/ kermaseos mausteineen.
Paista uunin keskitasolla 200 asteessa ja noin 30 minuuttia.
Itse laitoin koskenlaskijan ihan päälimmäiseksi, kun löysin sen jääkaapista vasta, kun olin laittamassa piirakkaa uuniin.
Kommentit
Lähetä kommentti