torstai 10. huhtikuuta 2008

naudanlihaa ja okraa osterikastikeessa



n.700-800g naudan ulkopaistia(jonka suikaloin)
3 isoa sipulia neljään osaan pilkottuna
1 kuivattu chili
6 valkosipulin kynttä
puolikas lanttu pieninä kuutioina
1 dl osterikastiketta
luraus fishsaucea
9 dl vettä
5dl pakastettua okraa
Ruskista pienissä erissä lihat ja laita valurautapataan.
Kypsennä öljyssä myös chili,valkosipuli,lantut ja sipulit hetken aikaa.
Lisää päälle vedet ja osterikastike ja fishsauce.
Laita uuniin ja pidä 2-3 tuntia 200 asteessa.Lisää 15 minuuttia ennen
valmistumista okrat mukaan.
Mulla oli tosiaan käytettävissä pakasteessa myytävää valmiiksi "putsattua"okraa.Eli päät oli otettu pois.Jos näin ei ole niin ne tarttee poistaa ennen ruokaan laittoa.
Jos haluat saostaa niin tumma maizena on hyvä tähän tarkotukseen.
Lisänä riisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti