keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

curryinen lihapata



650g naudanpaistia(mulla oli ulkopaistia)
3 sipulia
4 porkkanaa
kesäkurpitsa
runsas rkl valkosipulirouhetta
3rkl currya
öljyä
vettä
suolaa tai lihaliemijauhetta
Poista paistista kalvot ja pilko kuutioiksi.Kuumenna öljyä pannulla ja
laita mausteet.Pyöräyttele hetken aikaa,mutta varo ettei valkosipuli pala.
Lisää lihat ja paista kunnes saat ruskean pinnan.
Laita kaikki ainekset pataan ja vettä päälle,kunnes lihat peittyvät.
Anna muhia uunissa 175 asteessa tai hellalla ainakin kaksi tuntia,riippuen
mitä lihaa käytät.Voit saostaa kastikkeen halutessasi ruskealla suurusteella uunista oton jälkeen.

Lisänä ruohosipulimuusia ja "hölskytyskurkkuja"(avomaankurkkua,tilliä,etikkaa,sokeria,suolaa)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti