keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

kebabrullat



pohja:
4dl lämmintä vettä
pussi kuivahiivaa(Lidlin 7g)
1,5tl suolaa
0,75dl öljyä
n.8dl vehnäjauhoja


Jaa taikina 4 osaan ja kauli heti kohottamatta pellin kokoisiksi levyiksi."Voitele" kebabkastikkeella,lisää kebebliha ja juustoraaste ja paista 250 asteessa uunissa 5-7 minuuttia.


täyte:


kebabkastiketta(Korv-Göran)


emmentalraastetta


kebablihaa


tomaattia


kurkkua


ruukkusalaattia


fetajuustoa


salsakastketta


turkkilaiseen joghurttiin tehtyä taco ranch kastiketta


tomaattista salaattikastiketta



Kun pohja on uunista ulos lisää muut ainekset ja rullaa folion sisään ja nauti :).



Nopeesti tuli, kun esivalmistelut oli tehtynä ja voin kertoo et hyvää oli.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti