perjantai 19. maaliskuuta 2010

tulinen broilerikastike



Onpas taas tullut syötyä vanhoja hyväks havaittuja ruokia,ettei oo pahemmin ollut postattavaa.Eilen syötiin broileria kastikkeen muodossa.Toiset lohkoperunoilla ja osa riisillä.


450g broilerinfilesuikaleita hunajamarinadissa


1 punasipuli pilkottuna


3 tomaattia,kaltattuna ja kuutioituna


5 siivua Pirkan jalopenoa purkista


prk creme fraichea


1rkl valkosipulirouhetta


prk 4% ruokakermaa


Kypsensin broilerin suikaleet ja kuullotin sipulit.Lisäsin kaltatut tomaatit,valkosipulirouheen ja jalopenot+nesteen.Annoin porista hetken ja poistin jalopenot, koska maistui "hieman" tuliselta.Lisäsin desin verran kanalientä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti