voileipäkakkurulla


Tänään alkoi tehdä niin mieli voileipäkakkua, että tekasin semmosen aineista,joita kotona oli.


Täyteaineita mulla melki aina kotona onkin millä tän tein,mutta koristeluthan tietysti kärsii,kun kaupassa ei käy.




Pohjana oli 9 viipaletta paahtoleipää (reunat kannattaa leikata)


Kostutin lihaliemellä.Noin 2-3rkl/pala.


täyte:


n.150g kinkkusuikaleita


paprikaa pilkottuna


herkkukurkkua pilkottuna


½prk Ehrström rahkaa


100g ruohosipulituorejuustoa


sichuaninpippuri+suolasekoitusta


päälle:


tuorejuusto/rahka/hampurilaiskastikesekoitusta


purjoa,kinkkua,paprikaa ja kirsikkatomaatteja


 


Levitä paahtoleivät kelmun päälle 3 vierekkäin ja 3 päällekkäin.Kostuta.Levitä täyte päälle ja rullaa kuin kääretortu kelmun sisään.Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään se tunti.Näissä kääretorttu mallisissa on se hyvä puoli, että kostuu nopeemmin,kun tavallinen voileipäkakku.Ja sen päälle voi lisätä kostuketta,jos tuntuu liian kuivalta,kun alkaa koristelemaan.


Tein tämän ihan kotiin,joten en poistanut edes paahtoleivän reunoja.Kostutin vaan enenpi.Muuten ne kyllä kannattaa positaa,niin saa nätimmän.


 


 

Kommentit