keskiviikko 21. marraskuuta 2012

kalavoileipäkakku

leipänä:
 paahtoleipää 12 viipaletta
kostutus:
maito
täyte:
150g lämminsavustettua lohta
100g katkaravunmakuista tuorejuustoa
1dl ehrström rahkaa
1 suolakurkku
pala keltasta paprikaa
kourallinen rucolaa
kuorrutus:
100g tuorejuustoa
1dl ehrström rahkaa
päälle:
rucolaa
kylmäsavulohta
Kokoa kakku ja anna maustua mielellään seuraavaan päivään.
 Koristele ja nauti :)

2 kommenttia:

  1. Tassa viikon verran olen suunnitellut voileipakakun tekoa. Varmaankin sitten suomalaisten ystavien joulukahville pitaa tehda torttujen lisaksi.
    Hyvalta kuulostaa tuo ohjeesi.

    VastaaPoista
  2. Herkulliset ainekset kakussasi. Kalavoileipäkakut on parhaita. Voittavat täytekakutkin.:)

    VastaaPoista