kalavoileipäkakku

leipänä:
 paahtoleipää 12 viipaletta
kostutus:
maito
täyte:
150g lämminsavustettua lohta
100g katkaravunmakuista tuorejuustoa
1dl ehrström rahkaa
1 suolakurkku
pala keltasta paprikaa
kourallinen rucolaa
kuorrutus:
100g tuorejuustoa
1dl ehrström rahkaa
päälle:
rucolaa
kylmäsavulohta
Kokoa kakku ja anna maustua mielellään seuraavaan päivään.
 Koristele ja nauti :)

Kommentit

  1. Tassa viikon verran olen suunnitellut voileipakakun tekoa. Varmaankin sitten suomalaisten ystavien joulukahville pitaa tehda torttujen lisaksi.
    Hyvalta kuulostaa tuo ohjeesi.

    VastaaPoista
  2. Herkulliset ainekset kakussasi. Kalavoileipäkakut on parhaita. Voittavat täytekakutkin.:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti