lauantai 9. helmikuuta 2013

täytettyä ranskanleipää


Tänään syötiin tätä vanhaa ja tuttua herkkua. Tällä kertaa leipä söi sisäänsä uutta Arlan  sulatejuustoa makuna sinappikinkku, ketsuppia, kurkkusalaattia tomaattia,  kalkkunaleikettä, purjoa ja emmentaljuustoraastetta.
Uunissa 170 asteessa n. 20 minuuttia

2 kommenttia:

  1. Miten tavallisesta ranskanleivästä saa noin herkullisen näköisen paketin? Leikkasitko tuon ihan vaan viipaleiksi puoleen väliin, vai kuinka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi anonyymi. Yleensä teen juuri noin kuten mainitsit, mutta tässä tapauksessa olin tehnyt ruudukoita.Tällä tavalla oli "sotkusempaa" tuo täyttö, mutta sitä mahtui enemmän ja oli kyllä herkullisempaa. :)

      Poista